Coil Opleggers

 

Jonker Transport is al jaren actief in het vervoeren van grote objecten voor de staalindustrie. Daarvoor beschikken we over eigen trailers voor coiltransport, waardoor we op elk gewenst moment coils kunnen laden.

 

 

De trailers zijn voorzien van een coilgoot en de juiste hulpmiddelen om de coils vast te zetten. Door middel van metalen steunen staan de coils veilig op hun plek in de daarvoor bestemde goot. Onze medewerkers  zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring. Dit maakt het mogelijk dat wij grote partijen kunnen vervoeren en ervoor zorgen dat deze binnen 24-48 op hun bestemming zijn.

 

Coils kunnen vanaf het dak worden geladen en gelost doormiddel van een kraan. Ook is het mogelijk vanaf de zijkant te laden / lossen.

 

Jonker Transport vervoert niet alleen coils over de weg, maar wij verzorgen ook zeevracht, binnenvaart of spoorvervoer. Ook coiltransport per container behoort tot de mogelijkheden.

 

Coils worden dan geladen en per spoor (intermodal) naar hun bestemming vervoerd. Op het gebied van intermodal transport kan er tot 28 ton geladen worden.

 

Veel voorkomende bestemmingen voor Jonker Transport wat betreft het transport van Coils zijn onderandere:

 

Antwerpen Haven

 

Rotterdam Haven

 

Ruhr Gebied

 

Noord Duitsland